Linda's geschiedenis

Wie ben ik ?

Geboren en getogen in Almelo, als oudste in een gezin van ondernemende ouders. Na de HAVO en de MEAO commercieel, 7 jaar gewerkt als planningssecretariaat bij Bolk Transport. Hier veel geleerd en veel ervaring opgedaan in het internationaal werken met klanten, overheidsinstellingen en uiteraard chauffeurs. “Hands on” stond hoog in het vaandel en wisselende werktijden zijn gewoon een onderdeel van de transportwereld.
Daarna bij Hoogstraten Verwarming aan de slag gegaan. Ook hier administratieve werkzaamheden verricht op het gebied van personeelsadministratie, klantgerichtheid, service administratie, opzetten personeelsvereniging en verdere administratieve werkzaamheden.

Vrijwilligerswerk ernaast

Door veel vrijwilligerswerk en het organiseren van diverse evenementen altijd met veel mensen en ondernemers in contact. Organiseren van de eerste deelnames (financieel) van PCB de Telgenborch aan de First Lego League (nationaal en internationaal), organiseren van de jaarlijkse Zwem4daagse van Almelo en opzetten vrijwilligerspool voor het Huis van Katoen en Nu.

Coördinator G-zwemmen de Veene      2014 – tot nu

Vrijwilligerscoördinator “Historisch Festival Almelo”  2015 / 2017 / 2019

Vrijwilligerscoördinator “Het Verzet Kraakt”                     juni – sept. 2017

Vrijwilligerscoördinator “Stork Hengelo”                     juli – augustus 2018

Verder

In juni 2016 het besluit genomen om voor mijzelf te beginnen in de administratieve sector. Door te werken in verschillende bedrijven met hun diverse systemen en administraties, ben ik inzetbaar in meerdere functies.
Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit en actief meedenken zijn sterke punten waar ik voor sta.
Heeft u snel iemand nodig voor een korte tijd, door ziekte of een kort project ? Bel of mail en ik kom graag even langs om te kijken hoe ik u kan helpen.