Diensten

We hebben een breed scala aan administratieve diensten

Office ondersteuning

Brede administratieve diensten zoals office ondersteuning bij zwangerschapsverlof, ziekte, projecten; evenementenorganisatie; persoonlijke telefoondienst tijdens vakanties (mits gecombineerd met administratie).

Nu ook als preventiemedewerker in te huren, gericht op het veilig werken voor uw medewerkers.

Effectieve oplossingen

Diverse diensten

Office ondersteuning

Gaat uw secretaresse of administratieve duizendpoot met zwangerschapsverlof, komt u handen tekort i.v.m. ziekte binnen uw bedrijf of heeft u een project (kort of langdurig) waar u wat extra hulp bij kunt gebruiken?

Evenementen

Heeft u iemand nodig die meedenkt en de rust bewaart tussen u en de eventuele vrijwilligers die nodig zijn om een geslaagd evenement neer te zetten? Ook dan voel ik mij in mijn element. Enthousiasme en betrokkenheid zowel tussen de vrijwilligers als het contract met u als opdrachtgever moeten gewoon goed verlopen voor het neerzetten van een mooi evenement.

Telefoondienst

Niet gecharmeerd van een antwoordapparaat of zakelijke voicemail? Ook telefoondienst is een mogelijkheid. Gaat u zelf met vakantie, maar wilt u toch, als bedrijf, telefonisch bereikbaar zijn, dan kunnen we dit ook regelen. (alleen in combinatie met administratieve werkzaamheden)

Linda Edens biedt tijdelijke, flexibele administratieve ondersteuning voor het MKB om bedrijfscontinuïteit te waarborgen tijdens projecten, afwezigheid of groei.

Contact