Over Mij

Dat ben ik

Mijn achtergrond

Ik ben geboren en opgegroeid in Almelo als oudste in een gezin van ondernemende ouders. Na het afronden van de HAVO en de MEAO Commercieel, heb ik 7 jaar gewerkt als planningssecretariaat bij Bolk Transport. Tijdens mijn tijd daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het internationaal werken met klanten, overheidsinstellingen en chauffeurs.

‘Hands on’ stond hoog in het vaandel en variabele werktijden waren een vast onderdeel van de transportsector.

Daarna ben ik aan de slag gegaan bij Hoogstraten Verwarming, waar ik ook administratieve taken verrichtte op het gebied van personeelsadministratie, klantenservice, serviceadministratie, het opzetten van een personeelsvereniging en andere administratieve werkzaamheden.

Almelo

Vrijwilligerswerk als passie

Naast mijn reguliere werk, ben ik altijd actief geweest in vrijwilligerswerk en het organiseren van evenementen, waardoor ik in contact bleef met veel mensen en ondernemers.

Zo heb ik bijvoorbeeld geholpen bij de financiële deelnames van PCB de Telgenborch aan de First Lego League, de organisatie van de jaarlijkse Zwem4daagse van Almelo en het opzetten van een vrijwilligerspool voor het Huis van Katoen en Nu.

Coördinator van G-zwemmen De Veene sinds 2014
Vrijwilligerscoördinator van het Historisch Festival Almelo in 2015, 2017, 2019, 2023.
Vrijwilligerscoördinator van “Het Verzet Kraakt” 2017, “Stork Hengelo” in 2018. “van Katoen en Water 2022”
Vrijwilligers contact persoon voor vele evenementen in Almelo.

Verder

In juni 2016 heb ik besloten om als zelfstandige te beginnen in de administratieve sector. Door mijn ervaring in verschillende bedrijven met diverse systemen en administraties, kan ik flexibel ingezet worden in verschillende functies. Mijn sterke punten zijn mijn flexibiliteit, geen 9-tot-5-mentaliteit en mijn actieve manier van meedenken.

Heeft u dringend behoefte aan ondersteuning voor een korte periode, bijvoorbeeld bij ziekte of voor een kort project? Bel of mail mij en ik kom graag langs om te bespreken hoe ik u kan helpen.

Linda Edens biedt tijdelijke, flexibele administratieve ondersteuning voor het MKB om bedrijfscontinuïteit te waarborgen tijdens projecten, afwezigheid of groei.

Contact